Witajcie:)
Obiecałam Wam pyszne ciasto z wykorzystaniem
Pyszne lekkie,zdrowe aromatyczne i wilgotne.
Samo zdrowie:)
Bez grama tłuszczu i maki!
2 biszkopty marchewkowe:)
2 jabłka twarde
2-3 łyżki cukru
1 laska cynamonu
2-3 łyżki galaretki cytrynowej i agrestowej
lub innej substancji zelującej i sok naturalny
galaretki rozpuściłam w 1/5 zalecanej proporcji wody
2-3 łyżki galaretki cytrynowej i agrestowej
lub innej substancji zelującej i sok naturalny
galaretki rozpuściłam w 1/5 zalecanej proporcji wody
suszone figi do dekoracji
Jabłka obrane i pokrojone w kostkę podsmażyć z dodatkiem laski cynamonu i cukrem.
Połączyć z przygotowana substancja żelującą.
Na jedno jabłko dałam po 2 łyżki tężejącej galaretki
Mmm, wygląda smakowicie :)
OdpowiedzUsuńGenialne:) zaraz je piekę Asiu:)
OdpowiedzUsuń