2 sie 2013

Paszteciki z czarnuszka

Witam   kochani ,
Dzisiaj pokaże Wam co  zrobiłam wczoraj:),nie miałam tego w planach  zupełnie a zeby podczas sprzątania w lodowce zauwazylam  ze,w zamrażarce  zostały mi  4 ostatnie  Kawałki ciasta francuskiego,miałam tez kawałek mięsa cielęcego z rosołu i trochę szpinaku .



Powstal  więc  smaczny farsz ,mięso i szpinak potraktowałam blenderem, doprawiłam pieprzem,sola,cebulka i czosnkiem .


Posklejałam saszetki,po wierzchu  posypalam ziarenkami czarnuszki i upiekłam na zloty kolor.
Pieknie sie prezentowaly,i wierzac na slowo Pana fotografa   smakowaly  rewelacyjnie:),no dobrze  przyznam sie :) uczknelam maly kesik na sprobowanie:)


 Smacznego!


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz